Bikepark si ziua lui Codrut

Mai sunt 3 saptamani pana la Geiger si chiar daca in ultimele weekend-uri tot am fost la concursuri e o mica mare diferenta intre un concurs de 2 ore pe forestier si cele 5 ore si jumatate pe terenul accidentat de la Geiger, asa ca in dimineata asta am in programo tura mai lunga de MTB prin Postavaru.

Ies imediat dupa ce ma trezesc si chiar daca picioarele nu merg prea bine astazi atmosfera prin oras si la urcarea pe drumul vechi e super faina de dimineata. Astazi e zi de vot, zi ce cred ca o sa ne trezeasca din pacate la realitate dupa ultimele saptamani faine. Pe tema alegerilor, atunci cand s-a format monstruoasa coalitie acum 3 ani de zile ma asteptam sa nu-i tina si sa se certe dupa 6 luni, si chiar ziceam ca daca ii tine lucrurile incep sa devina serioase in sensul negativ. 3 ani mai tarziu chiar mi se pare ca au devenit serioase si ca e greu ca un alt partid sa mai scoata capul atunci cand coalitia are si puterea, si presa. In plus anul acesta au jucat foarte bine cartea campaniei electorale in social media si le-a iesit chiar bine. Cu toate relele actualei guvernari in schimb mediul economic pare sa prefere stabilitatea si pe termen scurt si mediu se vedem cum lucrurile se misca totusi bine la capitolul asta.

Dar sa lasam politica la o parte si sa revenim la povesteaza zilei, dimineata o petrec in bikepark-ul saracului si dupa ce urc la cabana fac 5 coborari pe partea superioara din blue-line. Ar trebui sa vin aici cu Marius si sa facem o zi in care facem mai multe coborari, sunt convins ca s-ar lipi tehnica saritului mult mai repede decat in oras. Ultima coborare o fac cu Ana si Elena si mi se pare ca astazi e prima zi in care vad ca Ana sta mai bine pe bicicleta decat Elena si ca si coboara considerabil mai repede. Nu stiu daca imbrac suficient de frumos mesajul, dar cred ca ar fi motiv de bucurie pentru orice parinte chestia asta, iar pentru mine clar ar fi un motiv in plus ca sa invat sa ma dau mai bine.

Cand ajung acasa Mihaela si Marius mai ca sunt la cutite dupa dimineata petrecuta in casa in care Mihaela a stat cu gura pe Marius ca sa o ajute la treburi prin casa. Mananc repede ceva si ma ejectez impreuna cu Marius inainte ca sa escaladeze situatia, asa ca ajungem primii la ziua lui Codrut, tinut acasa la ei. Incet incet vin si copii din vecini, mai multi baieti decat fete si se incinge joaca. Apropo de asta mi se pare incredibil cat de simplu e cu baietii, ajunge o gradina, o minge si o gasca de baieti de 6-10 ani ca sa se incinga de la sine joaca. Adultii trebuie sa intervina doar punctual din cand in cand pentru a controla lucrurile atunci cand agitatia scapa de sub control. Oricum foarte faina petrecerea, cu sacrificiul de a face curatenie inainte si dupa mi se pare ca e mult mai fain decat la orice locatie de inchiriat. Multa sanatate si la multi ani Codrut!

Dimineata la 6:30 in duminica votului, printr-un oras ce pare parasit. Partea buna a caniculei e ca e suficient de cald pentru a urca in tricou si pantaloni scurti chiar si la ora asta.
Drumul vechi arata intr-un mare fel la ora asta.
La doua ore de la plecare, cateva lap-uri in partea superioara din bikepark
O coborare cu Ana si Elena care a mers snur. Iar Ana mi se pare ca sta si mai bine pe bicicleta decat Elena si coboara si mai repede pe blueline. Treaba asta ar trebui sa fie motiv de bucurie si de motivatie pentru orice parinte.
Cateva ore mai tarziu, la petrecerea de ziua lui Codrut. Cu joaca pentru copii si socializare pentru oameni mari.
Tortul tematic, cu o coborare pe blueline. Lui Codrut chiar ii place super mult bicla, poate chiar mai mult decat lui Marius.
La multi Ani!
Sa traiesti, sa fii sanatos si sa nu lasi bicicleta din mana pana cand te faci mare!

Posted

in

,

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *