Despre

Scopul blogului e in primul rand sa inspire, si daca macar unul din jurnalele de aici a indemnat pe cineva sa petreaca o zi afara, scopul e deja atins.


Pe scurt, mi-ar place sa cred ca sunt acelasi baiat care descoperea cu fascinatie lumea acum 25 de ani, si care putea sa-si imagineze calare pe o coada de matura se avanta in lupta pe un bidiviu de toata frumusetea. Si planul dificil ar fi sa pastrez aceasi fascinatie si aceasi imaginatie pana la adanci batraneti.

Mai pe lung, inginer de 30 de ani ce lucreaza in IT si caruia uneori ii place sa scrie si cod, casatorit de 6 ani cu o sotie iubitoare si care pe langa faptul ca “poate sa traiasca cu nebunul”, mai si impartaseste aceleasi pasiuni, alergator de 4 ani de zile, schior de 6 ani de zile, ultramaratonist de 3 ani, catarator de aproape 7 ani de zile, cicloturist de 4 ani de zile, fotograf amator de 3 ani, istorisitor de mici aventuri de aproape 5 ani, explorator al lumii de cand am facut primul pas.

Prietenii imi zic batman, cu toate ca eu ma consider destul de calculat. Am un oarecare talent de a gasi locuri in mijlocul pustietatii unde e fain sa te pierzi, chiar si in zone civilizate in care initial par sa lipseasca. Complet dependent de miscare, si cu credinta ca orice zi petrecuta afara e mai bine traita decat o zi intre 4 pereti.

In momentul de fata planuiesc traversarea Meridionalilor pe schiuri in 2014, si o expeditie cu bicicleta prin Asia Centrala in 2014, planul fiind ajunsul pe Khan Thengri doar prin propriile forte.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *