Ca pe roate

In fata microfonului

A fost o luna ianuarie incredibil de plina iar intre munte si probleme organizatorice (care sincer mi se par ca ocupa cam la fel de mult timp ca un job full-time) am incercat sa mediatizez proiectul si povestea. Pana la urma singurul lucru pe care il am de oferit in schimb e o poveste, o poveste ce poate parea interesanta si care poate sa inspire, o poveste pe care oricum am sa o scriu pentru mine dar car mi-ar place sa fie si citita.

Astfel incat din bunavointa unor persoane care au rezonat la ideea unei calatorii lungi facuta intr-un mod mai aparte in luna ianuarie am ajuns si in fata microfonului din doua studiouri radio, odata la Radio Romania Actualitati si odata la Radio France International. La Radio Romania Actualitati la emisiunea “Ca pe roate” a lui Dan Creta, si la Radio France International la Matinal cu http://www.diaconescuradu.com/wp-content/uploads/2014/02/RRA.CaPeRoate.Radu_.Diaconescu.25.01.2014.mp3

Varianta mai lunga de la Radio France International, impreuna cu un scurt articol poate fi ascultata aici.


Posted

in

, ,

Comments

4 responses to “In fata microfonului”

 1. Mihai Udvar Avatar
  Mihai Udvar

  Foarte fain. Mi-am pus castile si-am ascultata ambele interviuri la job. Intr-adevar nu prea am lucrat timp de o ora…ci doar m-am visat pe bicicleta pedaland pe undeva. Va veni si randu meu curand. Toate cele bune!

  1. Diaconescu Radu Avatar

   Ma bucur ca ti-au placut, cred ca au iesit destul de ok pana la urma…

   1. Claudia Avatar

    Au iesit foarte bine si asta e doar inceputul, o sa ai timp in cele 9 luni sa dospesti interviurile de la intoarcere 🙂

 2. radu Avatar
  radu

  datorita acestei emisiuni ne-am cunoscut. de acum inainte vreme uscata sa fie si aventuri din plin. follow:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *