O zi de Miercuri care a iesit chiar bine

Dupa toate standardele azi a fost o zi buna. Zi ce a inceput cu o tura matinala la ora 7:30 (si intors la 9:30 acasa), 2 ore in zona 2 pe bicla de XC cu 2 coborari pe topogan pe care m-am simtit bine (si asta s-a vazut si la timpi, chiar daca traseul e mult mai rupt decat in primavara). Ce a fost interesant e ca desi a plouat si ieri si peste noapte si desi pe urcare totul era ud si plin de umezeala potecile au fost complet uscate si chiar era praf pe alocuri.

Urmeaza doua ore de facut chestii prin casa, Marius vine din nou singur de la scoala si descurca fara probleme cu noile grade de libertate, dupa venitul de la scoala mergem in pump-track-ul din Coresi pentru a mai exersa un pic de tehnica si pentru a-si consuma energia. Tot acolo isi ia si o cazatura, partial din cauza mea pentru ca i-am zis ca poate sa sara peste 3 trepte maricele. Cazatura a fost fara urmari si o sa mai tot fie dinastea in care o sa trebuiasca sa am garda sus daca e sa se intample ceva. Iar la capitolul preventie, atunci cand incearca ceva nou protectiile trebuie sa fie la locul lor.

Urmeaza masa de pranz, somn 2 ore, un pic de productivitate la laptop in care pun la cale si planul serii: tura clasica de bancuta – saua tampei – Iepure, de data asta cu Razvan si Edi, pe care i-am intalnit tot la bancuta saptamana trecuta. La ora 17 plecam de la Solomon, urcam cu sufa si cu mici sectiuni de push-bike pana la bancuta si de aici copii se alearga unul pe altul pana cand se termina poteca. Adica mai bine de 10 kilometri.

E fascinant cat de mult conteaza sa ai alti copii cu care sa te alergi un pic. De fapt treaba asta e in mod egal valabila si la oameni mari. Cert ca in cele 2 ore si jumatate nu s-a auzit niciodata “Cat mai e.”, si in cele 2 ore si jumatate cu pauze extrem de generoase chiar s-au strans 20km cu 500 de metri de urcare. Cireasa de pe tort a fost intoarcerea la pietrele lui Solomon la sfarsit de tura, cand copii debordau la propriu de energie si urcau cu spor toate gaturile, asta dupa ce in urma cu 2 ore la plecarea de la masina Marius intreba dupa 2 minute de sufa.

Ajungem acasa la 8:30, urmeaza episodul de desene animate ce vine in zilele in care Marius e cuminte, o jumatate de ora de sauna pentru mine si vine ora de culcare. De luni incepe afterschool-ul si poate reusesc sa mai fac si altceva decat rolul de sot casnic, desi trebuie sa recunosc ca ziua de azi a fost foarte, foarte reusita. Binenteles ca nu sunt toate la fel, important e ca media sa iasa peste linia de plutire.

Dimineata pe racoare, iesire in tura la 7:30, intors la 9:30, 2 tobogane si o zi in care bicicleta s-a simtit decent si la vale.
Dupa cazatura, dar inainte de a afla ce e supriza ce e in tolba de mai bine de saptamani.
Pump-it!
Impreuna cu Razvan si Edi, cu sufa dubla pe urcare. In paralel adultii socializeaza cu adultii, copii cu copii. Edi e cu un an si jumatate mai mare decat Marius, un pic mai tehnic si cu bicla de 26. Practic momentan e zeul lui.
Socializare de la bancuta. Domnul le explica despre bicla electrica minimalista pe care o are. 18kg, 360 wa si un design foarte fain.
Si ce foaie zici ca iti trebuie la Campulung? Intalnirea cu Aron si cu Sebi in Stechil.
Reusim sa terminam partea de poteca inainte sa se faca intuneric. Ne-am intors la pietrele lui Solomon pe stradute micute. Tura urmatoare trebuie sa o combinam cu o urcare cu bus-ul.

Posted

in

,

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *