In photoliu, poze de dinainte de plecare

Cred ca nu sunt foarte multi oameni care sa nu fi auzit de Mihai Barbu si de calatoria lui cu motorul pana in Mongolia. Cu toate ca nu a fost primul care a plecat intr-o calatorie lunga si aventuroasa probabil a fost primul care a reusit sa spuna o poveste frumoasa si care a reusit prin asta sa-i inspire si pe altii sa plece in calatorii lungi. Si intr-un fel sper sa reusesc sa fac si eu acelasi lucru cu calatoria mea.

Cel putin in cazul meu jurnalele de calatorie ale altora au jucat un rol extrem de imporntant. Si la un moment dat, tot citind iti dai seama ca vrei sa faci si tu asta si ca vrei sa pleci, dupa care toate lucrurile decurg in mod natural. Intr-un fel ma intreb in acelasi timp cat de schimbat va fi omul care se va intoarce dupa 9 luni de zile, caci hainele si bicicleta sigur se vor intoarce putin sifonate.

Multumiri inca odata lui Mihai si lui Bogdan pentur ca m-au primit in photoliu si ca si-au rupt putin timp si au facut pozele de mai jos.

IMG_1544-5.jpg

IMG_1499-1.jpg

IMG_1584-10.jpg

DSC_1164.jpg

Pentru noutati din calatorii si pentru idei de aventuri mail-ul ramane cea mai sigura varianta.

Postari similare

Apropierea de Osh si de civilizatie, si un pas destul de dur 2400 de metri.

Inca o zi pe soselele impecabile din Kyrgystan, un pas lung si greu, o masa de seara ratata si o ultima seara petrecuta in formatie de 4.

Pedaland catre apus.

Un minaret din secolul noua, mustaciosi cu paharul in mana, drumuri de tara si o multime de pene si o zi terminata cu un apus pe cinste.

Dushanbe, orasul ce se inchide de 3 ori pe zi.

Doua zi de la pauza in Dushanbe incercand sa mai rezolv din treburi si intalnirea cu oameni interesanti.

One thought on “In photoliu, poze de dinainte de plecare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *