Oltenia, Paste, Rucar-Bran si apus de Brasov intr-o singura zi

Zilele in care lucrurile merg ca unse si in care reusesti sa legi in mod cursiv mai multe experiente reusite mi se pare super, super faine. Mihaela incerca sa-mi sugereze sa ma linistesc atunci cand voiam sa ies in tura la 7 si un pic pe lumina faina de afara. Pana la urma am ramas cu Marius pe afara si am iesit la un apus pe dealul Sprenghii. Incerc totusi sa-mi dau seama daca totusi nu sunt / suntem dereglati un pic, dar chiar daca suntem as zice ca dereglarea e in directia buna.

Ciocnitul oualor din dimineata de Paste. Jambonul si drop-ul n-au avut prea mult sorti de izbanda in fata pooridge-ului in schimb.
O saptamana la Slatina, cu un pic cam mult rasfat si cu un pic cam mult plictis, dar mult mai bine decat anii trecuti.
Dimineata, dupa ciocnitul oualor si dupa masa de Paste ne sustragem de la obiceiul impartitului si facem o tura faina pe dealurile si prin padurea din spatele satului.
Padurile de stejar de aici sunt super faine, singurul lor neajuns sunt multimea de insecte in anumite perioade din an. Acum era vremea musculitelor, intr-o luna sunt tantarii, dupa care lucrurile revin la normal.
Pauza de dulce dupa o sectiune veritabila de aventura si navigat dupa google maps. Lui Marius i-a placut, dar trebuie sa am grija sa nu exagerez cu “aventura”, altfel poate sa dea in PTSD.
20 de kilometri cu 200m de urcare, numai buni de consumat energia in exces, si pentru noi si pentru Marius.
Mersul fara maini a devenit deja banalitate. Din categoria achizitiilor din ultimele zile se numara si english bunny-hop-ul, pe care il face in exces tot timpul acum. Oricum s-a facut sigur loc de masa de pranz.
Selfie-ul de la plecare, inainte de 4 ore in masina. Ne place sa conducem si de Craciun si de Paste, intr-un fel eviti frustrarea si aglomeratia din ziua de dupa.
Nu-i mult pana la vacanta de vara.
Dupa o ora si jumatate de desene si un somn de o ora ne teleportam la Pestera, de unde plec cu Marius intr-o alta mini tura de MTB: Pestera -> Magura -> Moeciu de Jos.
Verde crud si lumina faina, si un 4X4 care i-a furat atentia lui Marius.
Bucegiul cel vara de zapada. Oficial a cam inceput sezonul de vara.
Navigand printre vacile din Magura.
Pe Valea cu Calea. Mi se par geniale perspectivele la coborare la momentul potrivit al zilei.
O ora si ceva mai tarziu, privind apusul de pe dealul Sprenghii. Super faina lumina in seara asta.
Craiul si Iezerul in departare.
Orasul ascus in verdeata.
Brasov!

Posted

in

, ,

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *