Morning Glory-ul de duminica

Duminica dimineata eu repet “Morning Glory”-ul, rasaritul e diferit fata de cel de ieri, intre timp plafonul de nori a coborat dar fata de ieri cerul se coloreaza mult mai fain inainte de rasarit. Putin mai multa lume pe varf dar mai putini cunoscuti, asa ca atat urcarea cat si coborarea o fac singur. Partea buna e ca ma misc mai repede si apuc sa fac inca o urcare inainte de a porni gondole si doua coborari foarte faine pe partia Lupului. Partiile sunt impecabile si astazi, la fel ca ieri si incep sa-mi amintesc ca schiului are si foarte multa placere, nu doar supravietuire. Poate e cazul ca anul acesta, daca o sa fie zapada, sa-mi reimprospatez si echipamentul ce a strans multi ani si mai important multi kilometri verticali si la deal si la vale.

Restul zilei in schimb decurge mult mai casnic, de la pe partie debarc direct la sala unde ma intalnesc cu Mihaela si cu Marius veniti la o clasa pentru parinte + copil, fac un pseudo-antrenament cu ce energie a ramas dupa Morning Glory si poate cel mai important o sauna care ma repune complet pe picioare. Dupa asta masa de pranz pregatita cu Marius, relaxare si somn dupa si pe seara petrecerea de la ziua Elizei, o petrecere ce a iesit la fix (multumim Anamaria) si care a fost perfecta prin balansul de joaca si socializare pentru copii si socializare pentru oameni mari. Un weekend in care desi n-am plecat departe si desi am fost tot in Postavaru tot a iesit foarte fain.

La urcare, cu luminile Zarnestiului in departare.
De multe ori momentele de dinainte de rasarit sunt cele mai frumoase, asa a fost si astazi.
Goana zilnica dupa rasarit. E a doua zi consecutiva cu trezit la ora 5 si pot sa zic ca mi-am intrat destul de bine in ritm.
Roz de Bucegi.
Rasaritul zilei, ratat din motive de lipsa de ceas cu cateva minute.
Lumina perfecta in dimineata asta.
In departare, muntii Persani.
La sala si la sauna cu Marius si cu Mihaela.
Monopoly in varianta moderna.
Dupamasa, eu si Marius la ziua de nastere a Elizei, Mihaela la o mica drumetie pe Bunloc.
Spatiu de joaca mai mult decat suficient atat pentru oameni mari cat si pentru copii.
Karaoke time.
Lego / Ikea time.
Cake time. Doua torturi de nota 11 facute in casa.
O seara cat se poate de reusita.

Posted

in

, ,

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *